Gipszkarton profil

Profiljaink segítségével a válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek , tetőtérbeépítések, illetve a különböző dekorációs elemek gyorsan, pontosan és esztétikusan alakíthatók ki. Az általunk gyártott gipszkaton profilok:

  • Álmennyezeti:
  • Az UD 30 profilt álmennyezetek szereléséhez használják. Rezgés gátló szivacs (PAE szalag) használatával dübelezik a falra és ez által tartást biztosít a fő, illetve kereszttartóknak (CD profilnak). Előtétfalak illetve dobozolások készítésénél is használják. Anyaga horganyzott acéllemez. A CD60 profil gipszkarton mennyezet készitésénél használatos. Ebből a profilból készitik a fő illetve kereszttartókat majd ehhez rögzítik a gipszkarton lapokat. A már falra szerelt UD profil biztosít lehetőséget a falnál történő rögzítésre. Anyaga horganyzott acéllemez.
    • Válaszfal
    • CW50, CW75, CW100 Ezt a profilt a gipszkarton válaszfalak építésénél használják. A profil szélessége megegyezik az UW profiléval, annyi különbséggel, hogy míg a CW profilt függőlegesen állítják a fal elkészítéséhez addig az UW profil vízszintesen, kerül rögzítésre, a padlóra illetve a mennyezetre. Ezt követően állítják bele a CW profilokat. Három szélességet gyártunk belőle: 50, 75, illetve 100mm-es. Helytakarékosság szempontjából legjobb az 50mm-es profil (CW50) mivel ebből tudja a legvékonyabb falat felépíteni, viszont ezt tudja a legkevésbé leszigetelni. A 75 illetve 100mm szélességű profil (CW75 és CW100) szigetelés szempontjából kiváló viszont ezekből szélesebb fal épül. Anyaga horganyzott acéllemez. UW50, UW75, UW100 Gipszkarton válaszfalak készítésénél használják az UW profilt. Ez a profil a CW profilnak a fogadó profilja. Dübelezéssel és rezgés gátló szivacs csík használatával fogatják a padlóhoz, illetve a mennyezethez. A CW profilhoz hasonlóan három méretet gyártunk belőle: UW50, UW75, UW100. Anyaga horganyzott acéllemez.

     

    AJÁNLATKÉRÉS