Szolgáltatásaink

Cégünk főként a megrendelők által beszállított alapanyag tekercseket dolgozza fel, az igényeknek megfelelően bérmunkában, de lehetőség van általunk beszerzett alapanyag legyártására is, amennyiben ezen igény merül fel. Jól összeszokott csapat koordinálja a rendelések iktatását és gyártásának ütemezését, ha szükséges konzultának a megrendelőkkel a pontos gyártási paraméterek tisztázásának érdekében.

Próbálunk minden vevőnknek megfelelni, normál rendelés esetén egy héten belül vállaljuk a gyártást. Van arra is lehetőség, hogy akár az alapanyag beérkezésének napján a vevő megvárja a készterméket. Számos esetben fordult elő, hogy autóipari beszállítók a mi segítségünkkel előztek meg gyárleállásokat.

Csapatunk folyamatosan azon fáradozik, hogy minden gördülékenyen menjen, minden munkafázis elő legyen készítve, ezzel csökkentve az átállási és holtidőket. Többféle folyamatfejlesztő módszerekkel megpróbálunk minél hatékonyabban működni, törekedve a tökéletes és precíz végtermék előállítására. Vállalatirányítási rendszerünk lehetővé teszi a késztermékek nyomonkövetesét, a beérkezéstől a kiszállításon át, a számla megküldéséig.

Nem elég az irányt meghatározni, kell, hogy legyen egy iránytű is, ami a célhoz vezető úton tartja a működést. A stratégiai alapokra építkezve kockázatelemzés, megfigyelés, adatgyűjtés és elemzés útján tervezett intézkedéseket kell meghatározni a minőségcél elérése és a szervezet hatékonyságának növelése érdekében. Ezen elveket használva a Vállalat 2004 óta működik ISO 9001 szabvány szerint.

ISO 9001:2015 Tanusítvány

Vevői specifikációk alapján csomagoljuk a készterméket, legyen az hasított szalag vagy táblalemez. A táblalemezeknek adott méretű raklapokat gyártunk, melyre a vevők meghatározzák a szállítási súlyt vagy darabszámokat. Hasított sávok csomagolásánál lehetőség van vertikális vagy horizontális kikészítésre is. Kiemelt partnereink számara konszignációs raktárat biztosítunk, amely lehetőséget ad nekik, hogy sokkal hatékonyabban tudják kiszolgálni ügyfeleiket.

A hasításra és táblalemez gyártásra érkező alapanyagok feldolgozása külön csarnokba történik, melyekben 25 tonnás daruk állnak rendelkezésre. A késztermék elszállítása is külön raktárból történik, a rakodást végző kollégák ellenőrzik és azonosítják az elszállításra váró termékeket, valamint felügyelik a rakodást, ezzel biztosítva a szabályos és biztonságos szállítást.